Parmezan-Oregano Deviled Eggs

Parmezan-Oregano Deviled Eggs może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i דל פחמימות,zny przepis ma 51 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 7 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś sól i zmielony pieprz, jajka, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Spróbuj Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Deviled Eggs Carbonara (chrupiąca Pancetta, tłuszcz wieprzowy, chipsy parmezan i czarny pieprz), oraz Parmezan, Oregano i orzeszki piniowe topią się dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jajka w rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia, zdjąć z ognia i odstawić jajka w gorącej wodzie na 15 minut.
Jajka wyjąć z gorącej wody, schłodzić pod zimną bieżącą wodą i obrać.
Każde jajko pokroić na pół wzdłuż; żółtka umieścić w misce. Żółtka rozgnieść widelcem; wymieszać z majonezem, musztardą Dijon, parmezanem, oregano i sosem pieprzowym; doprawić solą i pieprzem.
Ułóż białka pokrojone bokiem na półmisku. Wymieszać żółtko łyżką do zamykanej plastikowej torebki; odciąć jeden róg torebki i przelać na połówki białek.
Jajka posypać serem Cheddar i papryką.