Parmezan-Crusted Cukinia Frytki
Przepis parmezan-Crusted cukinia frytki może zaspokoić Amerykański głód w około 33 minuty. Jedna porcja zawiera 114 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Mieszanka cukinii, SOS pomidorowo-bazyliowy z makaronem, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Parmezan-Crusted Cukinia Frytki, Frytki ze szparagów z migdałami i parmezanem, oraz Parmezan chrupiące frytki ze słodkich ziemniaków z lekkim czosnkiem Aioli.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w małej płytkiej misce.
Umieść jajko w oddzielnej płytkiej misce.
Wykończyć końce z cukinii; pokroić każdą cukinię na pół w poprzek. Ćwiartować każdą cukinię w połowie wzdłuż, aby uzyskać 24 kije cukinii. Cukinię zanurzyć w jajku; pogłębiać w mieszaninie panko; naciskając na płaszcz.
Umieścić cukinię na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Pokryć wierzch cukinii sprayem do gotowania.
Piec w 450 przez 20 minut lub do złotego koloru.
Podawać natychmiast z sosem makaronowym.