Parmezan budyń chlebowy z brokułami Rabe i pancettą
Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 323 kalorie, 17g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pancettę, oliwę z oliwek, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Makaron z pancettą, brokułami lub brokułami i orzeszkami pinii, Brokuły Rabe Z Pancettanem I Czosnkiem, oraz Brokuły Rabe Z Pancettan I Oliwkami Kalamatan.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Rozgrzać olej w dużejkillet na średnim ogniu.
Dodać czosnek i płatki redpepper. Mieszać, aż czosnek zmięknie, o 30 sekund.
Dodać brokuły rabe; doprawić solą i pieprzem. Gotować, podrzucając, aż dowilżona, o 2 protokół; niech ostygnie lekko.
W międzyczasie, ubić jajka, mleko, 2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu w dużej misce do wymieszania.
Dodać mieszankę brokułów, chleb i 1/2 szklanki
Parmezan; wrzucić do połączenia.
Przenieść do naczynia do pieczenia a1 1/2-quart. Top z pancetta andremaining 2 łyżki parmezanu.
Piec budyń, aż dmuchane, rumiane inspots i ustawić w centrum, 45-55 minut.
W porcji: 250 kalorii, 15 g tłuszczu, 0 g błonnika