Cielęcina lub jagnięcina Paprikash może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 901 kalorii, 67g białka, oraz 51 g tłuszczu. Na 6,69 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, evoo, liście laurowe, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Paprykarz Cielęcy, Paprykarz Cielęcy, oraz Golonka Cielęca Paprikash dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Doprowadzić mięso do temperatury pokojowej. Mięso osuszyć papierowymi ręcznikami, następnie obficie posypać solą i pieprzem oraz posmarować mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
3
Podgrzać mżawkę EVOO w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
4
Dodać mięso w partiach i gotować, aż głęboko brązowy na całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Przenieść na talerz.
6
Dodaj kolejną mżawkę EVOO do garnka i zmniejsz ogień do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
7
Dodaj masło i pozwól mu stopić się w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
8
Dodać cebulę i gotować, aż bardzo miękkie, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
9
Dodaj 3 łyżki papryki, kminek, czosnek, liście laurowe, papryka i pomidory, i mieszać do połączenia i ciepła przez, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Słonina Wieprzowa
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Uncje Płynu świeżej Wody
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
10
Dodaj bulion i wino, a następnie wróć mięso do garnka. Przykryć pokrywką, przenieść garnek do piekarnika i gotować, aż mięso będzie miękkie, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Słonina Wieprzowa
11
Mięso wyjąć na talerz i przykryć folią. Za pomocą blendera zanurzeniowego, puree sos w garnku. Wymieszać z creme fraiche i gotować, aż sos jest zmniejszona, 20 do 30 protokół. Wróć mięso do garnka. (Jeśli nie podajesz od razu, schłodzić gulasz, a następnie przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia. Podgrzać w umiarkowanym piekarniku lub na średnim ogniu.) Tuż przed podaniem wymieszaj pozostałą 1 łyżeczkę papryki, aby rozjaśnić smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
Uncje Płynu świeżej Wody
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender Zanurzeniowy
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Słonina Wieprzowa
12
Do dekoracji podsmażamy kaparówki na odrobinie EVOO, aż będą chrupiące. Dodać gulasz z kilku dollops creme fraiche i smażone kapary. (Kolory zielony, czerwony i biały oznaczają flagę Węgier.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
Jagody Kapara
1 C. Białego Cukru
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
13
Wszelkie resztki gulaszu są świetne na lunch lub z jajkami w koszulce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko Gotowane
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych