Cielęcina lub jagnięcina Paprikash może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 901 kalorii, 67g białka, oraz 51 g tłuszczu. Na 6,69 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, evoo, liście laurowe, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Paprykarz Cielęcy, Paprykarz Cielęcy, oraz Golonka Cielęca Paprikash dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Doprowadzić mięso do temperatury pokojowej. Mięso osuszyć papierowymi ręcznikami, następnie obficie posypać solą i pieprzem oraz posmarować mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
3
Podgrzać mżawkę EVOO w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4
Dodać mięso w partiach i gotować, aż głęboko brązowy na całym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby Umożliwić
5
Przenieść na talerz.
6
Dodaj kolejną mżawkę EVOO do garnka i zmniejsz ogień do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Dodaj masło i pozwól mu stopić się w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cienki-
8
Dodać cebulę i gotować, aż bardzo miękkie, 15 do 20 protokół.
Dodaj 3 łyżki papryki, kminek, czosnek, liście laurowe, papryka i pomidory, i mieszać do połączenia i ciepła przez, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Słonina Wieprzowa
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Uncje Płynu świeżej Wody
Czosnek Goya®
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
10
Dodaj bulion i wino, a następnie wróć mięso do garnka. Przykryć pokrywką, przenieść garnek do piekarnika i gotować, aż mięso będzie miękkie, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Woda, Aby Umożliwić
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
11
Mięso wyjąć na talerz i przykryć folią. Za pomocą blendera zanurzeniowego, puree sos w garnku. Wymieszać z creme fraiche i gotować, aż sos jest zmniejszona, 20 do 30 protokół. Wróć mięso do garnka. (Jeśli nie podajesz od razu, schłodzić gulasz, a następnie przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia. Podgrzać w umiarkowanym piekarniku lub na średnim ogniu.) Tuż przed podaniem wymieszaj pozostałą 1 łyżeczkę papryki, aby rozjaśnić smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
Uncje Płynu świeżej Wody
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender Zanurzeniowy
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
12
Do dekoracji podsmażamy kaparówki na odrobinie EVOO, aż będą chrupiące. Dodać gulasz z kilku dollops creme fraiche i smażone kapary. (Kolory zielony, czerwony i biały oznaczają flagę Węgier.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
Jagody Kapara
Jukon
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
13
Wszelkie resztki gulaszu są świetne na lunch lub z jajkami w koszulce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko Gotowane
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych