Papryka Wołowa
Need a dairy free main course? Papryka wołowa może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 2. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 568 kalorii, 53g białka, oraz 18g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, pieprz cayenne dash, ketchup, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Papryka Wołowina Stroganoff, Papryka gulasz wołowy z krótkim żebrem, oraz Gulasz wołowy z piwem i papryką.
Instrukcje
W dużym rondlu brązowa wołowina w oleju ze wszystkich stron.
Dodaj cebulę; gotuj, aż cebula będzie miękka.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej.
Dodaj 1/2 szklanki wody, ketchup, brązowy cukier, papryka, sos Worcestershire, sól, musztarda i cayenne; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1-1/2 do 1-3 / 4 godzin lub do miękkości wołowiny.
Mąkę połączyć z pozostałą wodą, aż będzie gładka; stopniowo mieszać do gulaszu. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.