Papryka Rub

Papryka Rub
Papryka Rub może być tylko marynata szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 3 i kosztuje 23 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 23 kalorie, 0g białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, rozmaryn, pieprz mielony, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny, Zupa z białej soczewicy z chorizo i kremem z papryki-Soupe aux lentilles blondes avec chorizo et crème au paprika, oraz Papryka Sucha Rub.

Instrukcje

1
Połącz suszone zioła, przyprawy, czosnek i oliwę z oliwek w małej misce; dobrze wymieszaj. Rub mieszaninę na kurczaka, wołowinę lub wieprzowinę przed gotowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zioła SuszoneZioła Suszone
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Cały KurczakCały Kurczak
CzosnekCzosnek
PrzyprawyPrzyprawy
WołowinaWołowina
WieprzowinaWieprzowina
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia6
Magazyn