Papryka peppadew nadziewana tuńczykiem

Papryka peppadew nadziewana tuńczykiem
Papryka peppadew nadziewana tuńczykiem jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 523 kalorie. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać tuńczyka albacore, seler, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to PAPRYKA PEPPADEW NADZIEWANA TUŃCZYKIEM, Hummus + Papryka Peppadew, oraz Stovetop Cheddar Mac and Cheese With Peppadew Peppers.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jedno wino, którego możesz spróbować to Raymond R Collection Merlot. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Raymond R Collection Merlot
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn