Papryka Nadziewana Wolnooparkowa

Papryka Nadziewana Wolnooparkowa
Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 90 kalorii, 6G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Jeśli 46 centów za porcję spada w budżecie, wolno-Cooker faszerowane papryki może być wybitny bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis do wypróbowania. Udaj się do sklepu i odbierz bloki velveeta, mieloną wołowinę, ryż instant i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Papryka Nadziewana Na Wolnym Ogniu, Papryka Faszerowana Indykiem, oraz Papryka Nadziewana Na Wolnym Ogniu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Paprykę pokroić wzdłuż na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
2
Usunąć i wyrzucić błony i nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
3
Wymieszać mięso, ryż, groszek, i 1/4 szklanki wody i sos barbecue tylko do mieszania; łyżka do papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
4
Połącz pozostałą wodę i sos barbecue w powolnej kuchence spryskanej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
5
Dodać papryki, wypełnione boki do góry; top z VELVEETA. Pokrywa z pokrywką. Gotować na niskim 5 do 7 godzin (lub na wysokim 2-1/2 do 3-1/2 godzin).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser VelveetaSer Velveeta
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
6
Podawać paprykę polaną sosem barbecue z wolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn