Papryka Nadziewana Tradycyjna
Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 186 kalorii, 6G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Jeśli 1,34 zł za porcję spada w budżecie, tradycyjne nadziewane papryki może być wielki bezglutenowe i wegańskie przepis do wypróbowania. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jeśli masz sos pomidorowy, cebulę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tradycyjny Pieczony Faszerowany Indyk, Faszerowana Papryka, oraz Faszerowana Papryka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę odciąć i usunąć pestki.
Paprykę umieścić w dużym rondlu i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 3 minuty.
Odcedzić i natychmiast umieścić w lodowatej wodzie; odwrócić na ręcznikach papierowych.
Na małej patelni, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso nie jest już różowy; odcedzić.
Zdjąć z ognia. Wymieszać 1 szklankę sosu pomidorowego, ryż, sól, czosnek w proszku i pieprz. Łyżka do papryki.
Miejsce w niezdobytym płytkim 2-qt. naczynie do pieczenia.
Skropić pozostałym sosem pomidorowym. Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do miękkości papryki.