Papryka i pieczarki Pappardelle
Papryka i grzyby Pappardelle może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.02 za porcję. Jedna porcja zawiera 382 kalorie, 11g białka, oraz 15 g tłuszczu. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pappardelle, śmietanę, paprykę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Portobello Grzyby, ostra i słodka papryka Ragu z Pappardelle, Dziczyzna + Pieczarka Pappardelle, oraz Serowy Pappardelle Z Grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie z instrukcją.
Spryskać wok olejem rzepakowym i podgrzać.
Pieprz smażyć przez kilka minut, następnie dodać czosnek i grzyby i gotować, aż grzyby będą miękkie. Lubię doprawić grzyby pieprzem, gdy gotują.
Dodać jogurt i śmietanę i dobrze wymieszać. następnie dodać bulion, ponownie wymieszać, doprawić i dodać trochę świeżej bazylii.
SOS przemieszać przez świeżo ugotowany makaron i podawać.