Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać nadziewane papryki - - - Peperoni Ripieni spróbować. Na 3,56 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 577 kalorii. Ten przepis służy 4. Jeśli masz paprykę, kapary, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Papryka Nadziewana Makaronem (Peperoni Imbotiti AI Vermicelli), Pollo coi peperoni (kurczak i papryka), oraz Peperoni w Padelli (smażona papryka Angeliny) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
W dużej misce, połączyć rodzynki, bułka tarta, kapary, oliwki, czosnek, pecorino, olej, sól i pieprz i dobrze wymieszać z rąk do utworzenia gładkiej mieszaniny. Podzielić mieszaninę na 4 równe porcje i napełnić każdą paprykę 1/4 mieszaniny, uważając, aby nie rozerwać boków papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Pecorino
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Czosnek Goya®
Ciasto Kukurydziane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
W płytkiej zapiekance ułóż paprykę i dodaj wino i ocet. Gotować w piekarniku przez 30 minut, aż po prostu zaczyna ciemnieć, fastrygowanie od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
4
Podawać natychmiast lub ostudzić i podawać w temperaturze pokojowej.