Papryka faszerowana marchewką i kapustą
Papryka faszerowana marchewką i kapustą jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, kapustę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Kabaczek z żołędzi faszerowany kapustą, papryką i cebulą, Sexy kapusta (+Cilantro-Limonka marchew i kapusta sajgonki), oraz Gołąbki / Gołąbki / Gołąbki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż; usunąć nasiona.
W dużej misce ubić olej i kolejne 3 składniki, dodać kapustę i kolejne 3 składniki i wrzucić. Łyżka do połówek papryki.
Dekorować, w razie potrzeby.