Czerwony i żółty papryka Gratin może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 6 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz chleb na zakwasie, tymianek, ser parmigiano-reggiano i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest dobre. Podobne przepisy to 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki.
Instrukcje
1
Połączyć 1/2 szklanki wrzącej wody i suszonych pomidorów w misce; odstawić 30 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze Słoika
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Odcedzić i pokroić pomidory w paski 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
3
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
4
W dużej misce połącz pomidory i kolejne 9 składników (przez cebulę).