Herbatniki Orzechowe Szkliwione Klonem
Herbatniki orzechowe szkliwione klonem to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 293 kalorie, 6G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sól, orzechy włoskie, mąka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Klon-glazurowane pączki z kwaśnej śmietany z cukrem-orzech Streusel, Klon orzechowy chleb bananowy z klonową glazurą, oraz Klon Crème Flan z gruszkami klonowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połącz 2 1/2 szklanki mąki uniwersalnej, 1 łyżkę brązowego cukru, 1/2 łyżeczki soli, 2 łyżeczki sody oczyszczonej i 1 łyżkę proszku do pieczenia.
Pokrój 4 łyżki schłodzonego niesolonego masła na małe kawałki i dodaj do miski. Opuszkami palców zmiksuj masło, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy.
Dodać 1/2 szklanki maślanki, 1/3 szklanki syropu klonowego i 1/2 szklanki grubo posiekanych orzechów włoskich i wymieszać łyżką, aż ciasto się połączy. Na lekko posypanej mąką powierzchni wklep ciasto w okrąg o grubości 1 cala. Użyj noża, aby pokroić ciasto na 8 klinów i piec na wysmarowanej blasze do pieczenia w temperaturze 375 F przez 15 minut.
Umyć blaty z 1 łyżką syropu klonowego i nadal piec, aż złoty, 5 do 10 minut więcej.