Papryka babci

Papryka babci
Babcine pieprz Slaw jest a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 382 kalorie, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 51 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako niedrogi dodatek do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Mieszanka nasion selera, papryka, kapusta, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 80%. Spróbuj Papryka Slaw, Spicy Pepper Slaw, oraz Koper Włoski-Pieprz Slaw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić kapustę i paprykę razem w dużej misce. Mieszaninę obficie przyprawić solą; wymieszać. Odstawić na 45 minut; odcedzić i wrócić do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
KapustaKapusta
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Ocet i cukier zagotować razem w rondlu. Natychmiast wyjąć z ognia i wymieszać z mieszaniną kapusty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
OcetOcet
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodać nasiona selera; dokładnie wymieszać. Schłodzić całkowicie przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SeleraNasiona Selera
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn