Papryczki jalapeno nadziewane serem
Przepis na Serowe Jalapenos można przygotować w około 25 minut . Ten przepis jest dla 16 osób. Ta przystawka ma 152 kalorie , 7 g białka i 13 g tłuszczu na porcję. Za 50 centów za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga pasków boczku, serka śmietankowego, papryczek jalapeno i sosu worcestershire. Ten przepis polubiło 438 smakoszy i kucharzy. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i דל פחמימות,zną . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 49% . Ta ocena jest solidna. Podobne przepisy znajdziesz w przepisach na tacos z polędwicą łosia z marynowanymi papryczkami jalapeño , burgery z grillowanego indyka z pieczonymi papryczkami jalapeño i sosem BBQ oraz tosty francuskie z nadzieniem z banana i serka śmietankowego .
Instrukcje
Przekrój papryczki jalapeno wzdłuż na pół; usuń pestki i błonki. W dużym rondlu gotuj papryczki w wodzie przez 5-10 minut (im dłużej gotujesz papryczki, tym stają się łagodniejsze).
Odcedź i opłucz zimną wodą; odstaw.
W małej misce ubij serek śmietankowy, ser cheddar i sos Worcestershire, aż będą gładkie. Nałóż 2 łyżeczki do każdej połówki jalapeno; posyp boczkiem.
Umieścić na natłuszczonej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 400° przez 5–10 minut lub do momentu roztopienia się sera.