Papryczki jalapeno nadziewane serem

Papryczki jalapeno nadziewane serem
Przepis na Serowe Jalapenos można przygotować w około 25 minut . Ten przepis jest dla 16 osób. Ta przystawka ma 152 kalorie , 7 g białka i 13 g tłuszczu na porcję. Za 50 centów za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga pasków boczku, serka śmietankowego, papryczek jalapeno i sosu worcestershire. Ten przepis polubiło 438 smakoszy i kucharzy. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i דל פחמימות,zną . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 49% . Ta ocena jest solidna. Podobne przepisy znajdziesz w przepisach na tacos z polędwicą łosia z marynowanymi papryczkami jalapeño , burgery z grillowanego indyka z pieczonymi papryczkami jalapeño i sosem BBQ oraz tosty francuskie z nadzieniem z banana i serka śmietankowego .

Instrukcje

1
Przekrój papryczki jalapeno wzdłuż na pół; usuń pestki i błonki. W dużym rondlu gotuj papryczki w wodzie przez 5-10 minut (im dłużej gotujesz papryczki, tym stają się łagodniejsze).
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Odcedź i opłucz zimną wodą; odstaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
3
W małej misce ubij serek śmietankowy, ser cheddar i sos Worcestershire, aż będą gładkie. Nałóż 2 łyżeczki do każdej połówki jalapeno; posyp boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Umieścić na natłuszczonej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
5
Piec w temperaturze 400° przez 5–10 minut lub do momentu roztopienia się sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
6
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn