Pappardelle z przegrzebkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.63 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 600 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka masła, kurka, makaron pappardelle i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest solidne. Spróbuj Pappardelle Z Przegrzebkami, Pappardelle Z Przegrzebkami-Guy Fieri, oraz Pasticcio di pappardelle al radicchio rosso di Treviso (pieczone Pappardelle z Treviso Radicchio) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na średnim ogniu i dodać 1 łyżeczkę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Spłucz i osusz przegrzebki. Pokroić na pół na równiku i ponownie osuszyć. Doprawić 1/2 łyżeczki soli morskiej i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
3
Przygotuj wszystkie składniki i przygotuj je, a następnie rozpocznij makaron. Makaron ugotować około 8 minut. Jeśli makaron jest gotowy przed przygotowaniem wszystkich składników, dodać 3 szklanki zimnej wody do garnka do przechowywania. (Woda nadal będzie gorąca, ale zatrzyma gotowanie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Odcedzić, gdy będzie gotowy do użycia.
5
Na dużej patelni saute rozgrzać oliwę z oliwek i masło na średnim ogniu. Gdy masło się stopi, dodać przegrzebki, gotować przez 1 do 2 protokół i odwrócić. Gdy przegrzebki są po prostu gotowane, zdjąć z ognia i odstawić, utrzymując je w cieple.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
Niech soki w patelni zmniejszyć na 1 minutę, następnie dodać grzyby i saute przez 2 minuty. Wymieszać w czosnku, płatki czerwony pieprz i czarny pieprz. Rzucać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
7
Dodaj w zastrzeżone przegrzebki i połowę oleju truflowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Truflowy
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
8
Dodać odsączony ugotowany makaron, następnie rukolę i delikatnie wrzucić lub wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Gotowany
Piersi Z Kurczaka Z Rożna
9
Przełożyć do miski i skropić pozostałym olejem truflowym, ogolonym serem i świeżo popękanym czarnym pieprzem.