Pappardelle z pomidorem i boczkiem

Pappardelle z pomidorem i boczkiem
Pappardelle z pomidorem i boczkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 373 kalorie, 13g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, makaron pappardelle, por i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 55%. Spróbuj Kremowe Pappardelle z porami i boczkiem, Kremowe Pappardelle z porami i boczkiem, oraz Kremowy Butternut, boczek i Por Pappardelle dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Boczek gotować, często mieszając, aż będzie chrupiący( 8-10 minut); przełożyć boczek na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem, rezerwując 1 łyżkę tłuszczu z boczku na patelni. Tymczasem gotuj makaron zgodnie ze wskazówkami opakowania w osolonej wodzie; Rezerwuj 1/2 szklanki wody z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Podczas gotowania makaronu, patelnia ciepła i zarezerwowany tłuszcz na średnim ogniu; dodać pory i pomidorki koktajlowe. Gotować, mieszając, aż pory zaczną mięknąć (około 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie PlasterkiZielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać wodę z makaronu; dusić, częściowo przykryte, aż pomidory pękną, a pory będą miękkie (12-15 minut). Wrzucić makaron z mieszaniną porów i boczku i układać w 6 miseczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn