Pappardelle z pieczoną na mleku kozą Ragù

Pappardelle z pieczoną na mleku kozą Ragù
Pappardelle z pieczoną na mleku kozą Ragù może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 660 kalorii, 41g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soli i pieprzu, gałązki tymianku, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pappardelle Z Ragù, Pappardelle Z Ragu Wieprzowym, oraz Jagnięca Ragu + Pappardelle dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W średniej emaliowanej żeliwnej zapiekance podgrzej 3 łyżki oliwy z oliwek. Kozę przyprawiamy solą i pieprzem i dodajemy do zapiekanki. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając raz, aż lekko rumiane z obu stron, o 15 protokół. Łyżka z nadmiaru tłuszczu w zapiekance.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
3
Do zapiekanki dodać mleko, tymianek, liść laurowy i cynamon i doprowadzić do wrzenia. Przykryć folią i pokrywką i przenieść do piekarnika. Dusić przez około 1 godzinę 40 minut, od czasu do czasu obracając mięso i od czasu do czasu polewając nim płyn do gotowania. Mięso robi się, gdy jest na tyle delikatne, aby oderwać kość.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Wyjąć mięso z zapiekanki i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
5
Wlać soki z patelni do szklanej miarki żaroodpornej. Powinno być około 1/2 szklanki. Wyrzucić gałązki tymianku, liść laurowy i laskę cynamonu. Wyciągnij mięso z kości i pokrój je na kawałki 1/2 cala. Zachowaj duże kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek do zapiekanki wraz z pastą pomidorową i gotować na umiarkowanym ogniu, aż skwierczy, o 2 protokół. Wymieszać w reserved soki patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać pomidory i wywar z kurczaka i doprowadzić do wrzenia. Doprawić solą i pieprzem. Powrót mięso i kości do zapiekanki i dusić na bardzo małym ogniu, aż sos jest gęsty i zredukowany do około 3 1/2 szklanki, o 1 godzinę; wyrzucić kości. Schłodzić kozą szmatkę na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
8
Następnego dnia przepłukać szmatę w zapiekance. Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Dodaj pappardelle i gotować do al dente, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PappardellePappardelle
10
Odcedzić i dodać makaron do szmaty; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
11
Makaron podawać w płytkich miseczkach, mijając ser na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn