Papa al Pomodoro

Papa al Pomodoro
Jeśli chcesz dodać więcej Śródziemnomorski przepisy do twojego pudełka z przepisami, Papan al Pomodoro może być przepisem, który powinieneś wypróbować. To danie główne ma 583 kalorii, 31g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Za $2.35 za porcję, ten przepis okładki 37% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Ten przepis z Foodnetwork wymaga pomidorów w puszkach, czosnku, cebuli i oliwy z oliwek. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Restauracje w pobliżu Papa D 's Farmer' s Breakfast, Papa Hemmingway Daiquiri, oraz Ciasteczka cukrowe Papa.

Instrukcje

1
Podgrzej średni garnek do zupy na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj 3 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, czosnek i 3/4 cebuli. Gotuj 7 do 8 minut, następnie dodaj pomidory i pokruszone pomidory i dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodaj bulion i podnieś ogień, aby zupa bąbelkowała. Zmniejsz ogień, aby gotować na wolnym ogniu i dodaj chleb i fasolę. Mieszaj zupę, gdy się gotuje, aż zgęstnieje do konsystencji gulaszu. Wyłącz ogień, dostosuj przyprawy i kadzi do płytkich misek. Na wierzch z tartym serem, dodatkową mżawką oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i łyżką zarezerwowanej drobno posiekanej surowej cebuli. Rozdarta bazylia jest opcjonalnym dodatkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla

Polecane wino: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Verdicchio i Trebbiano. Włosi znają Jedzenie i znają wino. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Fonterutoli Chianti Classico z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Fonterutoli Chianti Classico
Fonterutoli Chianti Classico
Kolor: Głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich toasty i pikantnych odcieni.Smak: uderzenie w usta jest ostre, ale miękkie ze względu na znaczną strukturę garbników, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość jest połączona z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych wrażeń ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.Wnioski: ci, którzy twierdzą, że Chianti Classico to kłujące i szorstkie wino, zmienią zdanie po degustacji tego 1999 roku, który jest teraz gotowy do picia, ale poprawi się jeszcze przez co najmniej pięć lat.Alkohol: 13,5% obj.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia83
Magazyn