Panzanella Lunch
Przepis Panzanella Lunch może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 10 minut. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 299 kalorii, 10g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, ser feta, dojrzewające pomidory z winorośli i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Panzanella, Panzanella, oraz Panzanella dla podobnych receptur.
Instrukcje
Tosty pokroić na 1-calowe kawałki (należy mieć 2 szklanki).
Przenieść do przenośnego pojemnika.
Dodaj ogórek, czerwoną cebulę, pomidory i fetę. Rzucaj lekko.
Posyp mieszaninę octem, olejem i pieprzem do smaku. Rzuć jeszcze raz. Sałatkę najlepiej marynować, gdy soki pomidorowe wpadną do chleba. Przechowywać w temperaturze pokojowej do 3 godzin lub przechowywać w lodówce do 6 godzin.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castellani Chianti Annata z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo