Pansoti z sosem orzechowym
Pansoti z sosem orzechowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis zawiera 4 porcje z 479 kalorii, 10g białka, oraz 47g tłuszczu każdy. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 15% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz bazylię, śmietanę do ubijania, przepis podstawowy makaron i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na dobry wynik spoonacular 55%. Spróbuj Orzech włoski i Pancetta Pansoti ze szparagami w bulionie z parmezanu, SOS Deserowy Orzechowy, oraz SOS Chlebowo-orzechowy podobnych receptur.
Instrukcje
W misce połączyć pietruszkę, bazylię, szpinak i pecorino i doprawić solą i pieprzem. Odłóż na bok.
Ułóż makaron na powierzchni roboczej i pokrój na koła o średnicy 2 cali.
Umieść 1 łyżeczkę mieszanki ziół w każdej z nich i złóż na półksiężyce, mocno naciskając, aby się zamknąć. Kontynuuj, aż wszystko się skończy. Doprowadzić 6 litrów wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli.
W blenderze połącz olej, orzechy, czosnek i ser i zmiksuj, aż będzie prawie gładka, około 1 minuty.
Wlać do 12 do 14-calowej patelni saute i odstawić.
Dodać śmietanę do patelni.
Umieścić pansoti w wodzie i gotować do miękkości, około 4 do 5 minut.
Odcedzić i wlać na patelnię z sosem.
Umieścić na średnim ogniu i wrzucić do powłoki.