Panino z Porchettą
Panino z Porchettą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz koszerną sól, przyprawy, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Foccacia Panino, Parisian Panino Recipe, oraz Tuna-and-Gruyère Panino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Czosnek, włoską przyprawę, sól i oliwę wymieszać w małej misce, aż powstanie gęsta pasta. Przetrzyj pastę na całym łopatce wieprzowej i włóż ją do małej patelni do pieczenia. Piecz przez 20 minut. Zmniejszyć temperaturę piekarnika do 350 stopni F i nadal gotować do miękkości i natychmiastowy odczyt termometr rejestruje 145 Stopni F w najgrubszej części pieczenia, o 50 minut do 1 godziny.
Wyjmij wieprzowinę z piekarnika na deskę do krojenia i pozostaw 20 minut.
Porchetta pokroić w cienkie plasterki.
Każdy kawałek chleba focaccia pokroić poziomo na pół.
Połącz galaretkę z musztardą i morelami w małej misce.
Obie połówki chleba posmarować mieszanką musztardy. Na dolną połowę chleba umieść 1 kromkę provolone i kilka kromek porchetty, a na wierzch drugi kawałek focaccii. Powtórz z pozostałymi składnikami. Ułóż kanapki na półmisku i podawaj.