Panino z Porchettą

Panino z Porchettą
Panino z Porchettą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz koszerną sól, przyprawy, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Foccacia Panino, Parisian Panino Recipe, oraz Tuna-and-Gruyère Panino dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Czosnek, włoską przyprawę, sól i oliwę wymieszać w małej misce, aż powstanie gęsta pasta. Przetrzyj pastę na całym łopatce wieprzowej i włóż ją do małej patelni do pieczenia. Piecz przez 20 minut. Zmniejszyć temperaturę piekarnika do 350 stopni F i nadal gotować do miękkości i natychmiastowy odczyt termometr rejestruje 145 Stopni F w najgrubszej części pieczenia, o 50 minut do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Wyjmij wieprzowinę z piekarnika na deskę do krojenia i pozostaw 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Porchetta pokroić w cienkie plasterki.
5
Każdy kawałek chleba focaccia pokroić poziomo na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FocacciaFocaccia
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
6
Połącz galaretkę z musztardą i morelami w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Obie połówki chleba posmarować mieszanką musztardy. Na dolną połowę chleba umieść 1 kromkę provolone i kilka kromek porchetty, a na wierzch drugi kawałek focaccii. Powtórz z pozostałymi składnikami. Ułóż kanapki na półmisku i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProvolonProvolon
FocacciaFocaccia
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn