Panino z Porchettą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz koszerną sól, przyprawy, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Foccacia Panino, Parisian Panino Recipe, oraz Tuna-and-Gruyère Panino dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Czosnek, włoską przyprawę, sól i oliwę wymieszać w małej misce, aż powstanie gęsta pasta. Przetrzyj pastę na całym łopatce wieprzowej i włóż ją do małej patelni do pieczenia. Piecz przez 20 minut. Zmniejszyć temperaturę piekarnika do 350 stopni F i nadal gotować do miękkości i natychmiastowy odczyt termometr rejestruje 145 Stopni F w najgrubszej części pieczenia, o 50 minut do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano
łopatka Wieprzowa
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sól Do Obramowania Szkła
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Wyjmij wieprzowinę z piekarnika na deskę do krojenia i pozostaw 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Porchetta pokroić w cienkie plasterki.
5
Każdy kawałek chleba focaccia pokroić poziomo na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Focaccia
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
6
Połącz galaretkę z musztardą i morelami w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Obie połówki chleba posmarować mieszanką musztardy. Na dolną połowę chleba umieść 1 kromkę provolone i kilka kromek porchetty, a na wierzch drugi kawałek focaccii. Powtórz z pozostałymi składnikami. Ułóż kanapki na półmisku i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Provolon
Focaccia
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)