Panierowane " Karmazyn z krewetkami, koprem włoskim i sałatką pomarańczową

Panierowany " Karmazyn z krewetkami, koprem włoskim i sałatką pomarańczową to pescatarian danie główne. Na 5,33 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1075 kalorii, 48g białka, oraz 78 g tłuszczu każdy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz krewetki, masło, estragon, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Krewetki z masłem pomarańczowym i sałatką z kopru włoskiego i pomarańczy, Grillowane krewetki awokado koper włoski i sałatka pomarańczowa Skinnytaste, oraz Coastal Bend Karmazyn z krewetkami i krabami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cut cztery 3/4-calowe grube plastry brioche wystarczająco duże, aby pokryć ryby.
Bułka z wałkiem do ciasta o grubości około 1/8 cala.
Posypać rybę szczyptą soli i posiekanym estragonem.
Rozłóż połowę zmiękczonego masła na plastrach brioche.
Miejsce brioche, masło strona w dół, na ryby. (W razie potrzeby obrócić i przyciąć chleb, aby krawędzie były równe z filetami.)
Pozostałe zmiękczone masło rozłożyć na wierzchu chleba; odstawić.
Doprowadzić sok pomarańczowy i ocet do wrzenia w rondlu; gotować na wolnym ogniu do zmniejszenia do 3 łyżki. (
Mieszanka będzie syropowa.)
Żółtka, 1 łyżeczkę soli i pieprz cayenne ubić na podwójnym kotle; stopniowo dodawać sok z cytryny i syrop pomarańczowy, stale mieszając.
Dodać 1/2 szklanki niesolonego masła do masy jajecznej; gotować na gorącej, Nie wrzącej wodzie, stale ubijając, aż masło się rozpuści.
Dodaj pozostałe masło, ubijając do dobrze wymieszanego. Gotować aż temperatura osiągnie 160 i mieszanina zgęstnieje.
SOS wyjąć z kotła; odstawić i ogrzać.
Umieść ryby, chleb bok do góry, w masle pieca dowód patelni lub blachy do pieczenia.
Piec w 400 przez 10 minut lub do złotego koloru i płatków rybnych.
SOS łyżka na środku talerzy i góry z ryb. Top z krewetkami, koprem i sałatką pomarańczową.
Dekorować, w razie potrzeby.
* Jeśli Bochenek brioche jest niedostępny, zastąp dobrej jakości niepoddany biały chleb.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować FitVine Wine Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
![FitVine Wino Pinot Grigio]()
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.