Panierowane " Karmazyn z krewetkami, koprem włoskim i sałatką pomarańczową

Panierowane
Panierowany " Karmazyn z krewetkami, koprem włoskim i sałatką pomarańczową to pescatarian danie główne. Na 5,33 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1075 kalorii, 48g białka, oraz 78 g tłuszczu każdy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz krewetki, masło, estragon, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Krewetki z masłem pomarańczowym i sałatką z kopru włoskiego i pomarańczy, Grillowane krewetki awokado koper włoski i sałatka pomarańczowa Skinnytaste, oraz Coastal Bend Karmazyn z krewetkami i krabami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cut cztery 3/4-calowe grube plastry brioche wystarczająco duże, aby pokryć ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
BriocheBrioche
RybyRyby
2
Bułka z wałkiem do ciasta o grubości około 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
3
Posypać rybę szczyptą soli i posiekanym estragonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
EstragonEstragon
RybyRyby
SólSól
4
Rozłóż połowę zmiękczonego masła na plastrach brioche.
Składniki, których będziesz potrzebować
BriocheBrioche
MasłoMasło
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
5
Miejsce brioche, masło strona w dół, na ryby. (W razie potrzeby obrócić i przyciąć chleb, aby krawędzie były równe z filetami.)
Składniki, których będziesz potrzebować
BriocheBrioche
MasłoMasło
ChlebChleb
RybyRyby
6
Pozostałe zmiękczone masło rozłożyć na wierzchu chleba; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
ChlebChleb
7
Doprowadzić sok pomarańczowy i ocet do wrzenia w rondlu; gotować na wolnym ogniu do zmniejszenia do 3 łyżki. (
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Mieszanka będzie syropowa.)
9
Żółtka, 1 łyżeczkę soli i pieprz cayenne ubić na podwójnym kotle; stopniowo dodawać sok z cytryny i syrop pomarańczowy, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
żółtko Jajażółtko Jaja
PomarańczowyPomarańczowy
SyropSyrop
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
TrzepaczkaTrzepaczka
10
Dodać 1/2 szklanki niesolonego masła do masy jajecznej; gotować na gorącej, Nie wrzącej wodzie, stale ubijając, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
11
Dodaj pozostałe masło, ubijając do dobrze wymieszanego. Gotować aż temperatura osiągnie 160 i mieszanina zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
12
SOS wyjąć z kotła; odstawić i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
13
Umieść ryby, chleb bok do góry, w masle pieca dowód patelni lub blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
14
Piec w 400 przez 10 minut lub do złotego koloru i płatków rybnych.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
15
SOS łyżka na środku talerzy i góry z ryb. Top z krewetkami, koprem i sałatką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
PomarańczowyPomarańczowy
KrewetkiKrewetki
SOSSOS
RybyRyby
16
Dekorować, w razie potrzeby.
17
* Jeśli Bochenek brioche jest niedostępny, zastąp dobrej jakości niepoddany biały chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały ChlebBiały Chleb
BriocheBrioche

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować FitVine Wine Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn