Pandebono (kolumbijski chleb serowy)
Pandebono (kolumbijski chleb serowy) może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 42 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 78 kalorii. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 4714 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka wstępnie gotowanej mąki kukurydzianej, jajko, ser feta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Almojábanas (Kolumbijski Chleb Serowy), Pan de Queso (kolumbijski chleb serowy), oraz Mote de Queso (Kolumbijska zupa serowo-ziemniaczana) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 204°.In Robot kuchenny, umieścić mąkę yuca, ser i masarepa. Proces aż dobrze połączone.
Dodaj jajko powoli podczas pracy robota kuchennego.Podzielić mieszaninę na 12 równych porcji wielkości, kształtując je w kulki.
Umieścić na blasze wyłożonej pergaminem i piec przez około 15 do 20 minut lub aż złoty na wierzchu.