Panazjatyckie okłady z kurczaka i sałaty warzywnej
Panazjatyckie okłady z kurczaka i sałaty warzywnej to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 18 porcjami. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 89 kalorii, 8G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka z serc sałaty rzymskiej, cebula, mirin i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 37%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Okłady Z Sałaty Azjatyckiej Z Kurczakiem, Okłady Z Sałaty Azjatyckiej Z Kurczakiem, oraz Okłady Z Sałaty Azjatyckiej Z Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać nasiona sezamu w ciężkiej małej patelni na średnim ogniu, aż złoty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
W małej miseczce umieścić prażone nasiona sezamu; ostudzić.
Wymieszaj w sosie sojowym, occie ryżowym bez smaku, świeżym soku z limonki, orientalnym oleju sezamowym i pieprzu cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Ryżowy Niesezonowany
Olej Sezamowy
Pieprz Cayenne
Sok Z Limonki
Sos Sojowy
1
Wymieszać sos sojowy, mirin, i sake w małej misce do mieszania; ustawić stir-fry SOS bok. (Sos do zanurzania i sos do smażenia można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć oddzielnie i przechowywać w lodówce.)
Ułóż liście sałaty rzymskiej na półmisku. Podzielić mieszankę smażyć między liście.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
12
Posypać posiekaną zieloną cebulą i podawać, przechodząc osobno sos do maczania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Zanurzania
Zielona Cebula
13
* Niesezonowany ocet ryżowy i mirin (słodkie japońskie wino ryżowe) są dostępne na rynkach japońskich oraz w sekcji azjatyckiej żywności w niektórych supermarketach.