Pan-Seared Spódnica Steki

Pan-Seared Spódnica steki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.56 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 390 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, sól koszerna, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest solidne. Podobne przepisy to Pan-Seared Spódnica Steki, Steki z tuńczyka zapiekane w sosie pomidorowo-szpinakowym, oraz Jedna patelnia piekarnik Spódnica stek z Broccolini i białej fasoli.
Instrukcje
Połówki, nasiona i mielony pieprz jalapeo.
Połączyć wino, sos Worcestershire, 1/4 szklanki posiekanej świeżej kolendry, 1 łyżka. oliwa z oliwek, połowa pieprzu jalapeo i 1 ząbek mielonego czosnku w dużej plastikowej torbie do zamrażarki.
Dodaj steki; uszczelnić i schłodzić 30 minut do 24 godzin. (Jeśli marynujesz przez noc, stek pozostaw w marynacie w temperaturze pokojowej 30 minut.)
Zdjąć z marynaty, wyrzucając marynatę.
Posypać stek z 1 1/4 łyżeczki. sól koszerna i 1 łyżeczka. świeżo zmielony pieprz.
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu. Gotować steki, partiami, 2 minuty z każdej strony (średnio rzadkie) lub do pożądanego stopnia doneness.
Zdjąć z patelni grillowej, przykryć luźno folią aluminiową i odstawić na 5 minut. Wymieszać razem 3/4 szklanki posiekanej świeżej kolendry, sok z limonki, 2 łyżki. oliwa z oliwek, 1 ząbek mielonego czosnku i pozostała połowa pieprzu jalapeo. Doprawić koszerną solą i świeżo zmielonym pieprzem do smaku.
Steki pokroić po przekątnej na cienkie plastry.
Podawać z sosem kolendrowym i Batatem.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. The Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot z oceną 4.3 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot]()
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.