Pan-Pieczone Pacific Rockfish Ze Świeżymi Pomidorami, Kaparami I Czosnkiem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj prażonych na patelni Pacific Rockfish ze świeżymi pomidorami, kaparami i czosnkiem. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis służy 2 i kosztuje 5,86 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 525 kalorii. Ten przepis z blogu Domestic Divas ma 6 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, kapary, nic nie gotuje szybciej niż ryba na patelni saute - mówimy poniżej dziesięciu minut. i niewiele rzeczy jest zdrowszych niż ryby pełne białka, i kilka innych rzeczy, które można zrobić dzisiaj. Aby zużyć olej do gotowania można śledzić to danie główne z Surowy sernik jagodowy z polewą okruchową jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Makaron ze świeżym szpinakiem, pomidorami i pieczonym czosnkiem, Makaron ze świeżymi pomidorami, bazylią i pieczonym czosnkiem, oraz Spaghettini z pieczonymi pomidorami, świeżą bazylią i prażoną bułką tartą czosnkową.
Instrukcje
Nic nie gotuje szybciej niż ryba na patelni saute-mówimy poniżej dziesięciu minut. I niewiele rzeczy jest zdrowszych niż świeże ryby pełne białka, kwasów tłuszczowych omega-3 i innych składników odżywczych.Jeszcze lepiej, dopełnij rybę mieszanką świeżych pomidorów, kaparów i czosnku uduszonych w soku z cytryny i oliwie z oliwek. I masz dzisiejszy prosty przepis na kolacje! Kiedy zrobiłem to danie, użyłem piękny kawałek Pacific Rockfish, ale Czerwony Lucjan byłby doskonałym substytutem. Smacznego!Pan-Pieczone Pacific Rockfish Ze Świeżymi Pomidorami, Kaparami I Czosnkiem
Składniki2 4 uncje filetów Pacific Rockfish lub Red Snapper2 łyżki oleju z pestek winogron lub rzepaku 2 posiekane pomidory1 ząbek czosnku, obrany i posiekany 1 łyżeczka kaparów 1 łyżka oliwy z oliwek 1 łyżka świeżego soku cytrynowego1 łyżeczka świeżego tymianku lub świeżej bazylii
Aby ugotować rybę, opłucz filety zimną wodą i osusz. Następnie posyp obie strony ryby solą i pieprzem.
Podgrzać olej z pestek winogron lub rzepaku w patelni saute na dużym ogniu, aż prawie do palenia.
Dodać filety i szybko gotować z każdej strony, aż gotowane przez.
Zdjąć z ognia.W międzyczasie umieścić pomidory, czosnek, kapary, oliwę z oliwek i sok z cytryny w misce i wrzucić do połączenia. Doprawić do smaku solą i pepper.To talerz, umieść kawałek ryby na talerzu i wierzch czubatą porcją mieszanki pomidorowo-kaparowo-czosnkowej. Smacznego!Źródło Składnikówspacific rockfish, organic capers, organic garlic, organic tymianek i organic cytryny z Całej żywności
Do tego dania polecam chrupiące, cytrusowe California chardonnay, takie jak Windy Oaks. Lub, jeśli czerwone wino pasuje do Twoich upodobań, spróbuj burgundzkiego stylu California Pinot Noir od producenta, takiego jak Windy Oaks lub Anthill Farms.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.