Pan con Tomate (tosty w stylu hiszpańskim z pomidorami)
Ten wegański przepis służy 4 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 141 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka oliwy z oliwek, pieprz serrano chile, sól morska i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Dorsz po hiszpańsku w bulionie pomidorowym, Dorsz po hiszpańsku w Chorizo-bulion pomidorowy, oraz Klopsiki jagnięce w stylu hiszpańskim z pikantnym sosem pomidorowym.
Instrukcje
Dostosuj stojak brojlerów do 6 cali poniżej elementu i podgrzewaj brojlery do wysokości przez 10 minut przed gotowaniem.
Odciąć koniec łodygi pomidora.
Umieść tarkę pudełkową na dużej misce, a następnie zetrzyj pokrojoną stronę pomidora na największych otworach tarki pudełkowej. Wyrzucić pozostałą skórkę pomidora. Zetrzyj paprykę serrano na największych otworach i na miąższu pomidorowym.
Wymieszać pomidora i serrano, aż dobrze połączone. Odstawić.
Każdy kawałek bagietki przeciąć na pół w poprzek, aby otrzymać 8 kawałków chleba.
Posmaruj pokrojone boki chleba oliwą z oliwek, zachowując dodatkową oliwę z oliwek.
Miejsce chleb pod brojlerem tylko do tosty, 1 do 2 protokół.
Usuń chleb z brojlerów. Gdy chleb jest jeszcze ciepły, natrzyj każdy z kawałków chleba pokrojoną stroną połówek czosnku. Za pomocą łyżki równomiernie rozprowadzić mieszankę pomidorową na każdym kawałku chleba.
Skropić oliwą z oliwek, a następnie posypać solą morską.