Paluszki z kurczaka smażone w sosie kreolsko-musztardowym

Paluszki z kurczaka smażone w sosie kreolsko-musztardowym wymagają około 45 minut od początku do końca. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 385 kalorii, 29g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Jeśli masz Cajun przyprawy, mąka, Kreol musztarda sos, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Niewiele osób lubiło to danie główne. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 59%. Podobne przepisy to Piekarnik" smażone " paluszki z kurczaka z sosem miodowo-musztardowym, Paluszki Smażone Z Kurczaka, oraz Paluszki Smażone Z Kurczaka.
Instrukcje
Wymieszaj przyprawę Cajun do podstawowej marynaty, aż do wymieszania.
Umieść stek w wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; dodaj mieszaninę marynaty. Uszczelnić i schłodzić 3 godziny, obracając od czasu do czasu.
Wyjąć stek z marynaty, odrzucając marynatę.
Stek pokroić na pół wzdłuż; połówki pokroić po przekątnej w poprzek ziarna na paski o grubości 1/2 cala.
Ubić razem jajka i ostry sos.
Mąkę połączyć z 3 dodatkami. Dip paski stek w mieszaninie jaj; pogłębiać w mieszaninie mąki. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Wlać olej na głębokość 4 cali w holenderskim piekarniku; podgrzać do 37
Smaż paski steków partiami 10 minut lub do złotego koloru.
Podawać z sosem kreolsko-musztardowym.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Wild & Wilder ekshibicjonisty Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
![Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot]()
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.