Paluszki grouperowe z sosem tatarskim

Paluszki grouperowe z sosem tatarskim
Potrzebujesz pescatarianskiego dania głównego? Paluszki grouperowe z sosem tatarskim mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 osobom. Jedna porcja zawiera 668 kalorii, 41 g białka i 29 g tłuszczu. Za 2,1 dolara za porcję, ten przepis pokrywa 25% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis zachwycił 3 osoby. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka maślanki, soli, majonezu i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 65% wyniku, co jest dobrym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Grillowane kanapki z grouperem z sosem tatarskim, Grillowana kanapka z grouperem z sosem tatarskim chipotle i Pieczona kanapka z grouperem w panierce kukurydzianej z sosem tatarskim.

Instrukcje

1
W dużym holenderskim piekarniku wlej olej na głębokość 3 cali; podgrzej olej, aż termometr wskaże 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
W płytkim naczyniu wymieszaj mąkę, skrobię kukurydzianą, koper, sól i musztardę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Do osobnego, płytkiego naczynia wlać maślankę. Zanurzaj paski granika w mieszance mąki. Zanurz w maślance i ponownie obtocz w mieszance mąki, aby pokryć nią ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
GrouperGrouper
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
4
Smażyć palce groupera partiami, aż do złocistego koloru, od 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrouperGrouper
5
Odsączyć na kilku ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
6
Podawaj natychmiast z pysznym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
7
W małej misce wymieszaj majonez, cebulę, przyprawę i koperek. Doprawić sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Przykryj i ostudź.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy

Polecane wino: Pinot Noir, Wino Musujące, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Granik w menu? Spróbuj połączyć z Pinot Noir, winem musującym i Pinot Grigio. Ryby są tak różnorodne jak wino, dlatego trudno wybrać wino, które będzie pasować do każdej ryby. Rześkie białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsne, mocno aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, radzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Cupcake Vineyards Pinot Noir. Oceniającym podoba się, z oceną 4,2 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
Winnice Cupcake Pinot Noir
Winnice Cupcake Pinot Noir
Wino to ma piękny granatowy odcień i mocny aromat czarnych wiśni, dojrzałych truskawek, czerwonych malin oraz nutę przypraw z kremowym finiszem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn