Paluszki chlebowe z parmezanem
Przepis na parmezanowe paluszki chlebowe można przygotować w około 25 minut . Jedna porcja zawiera 147 kalorii , 5 g białka i 5 g tłuszczu . Za 72 centy za porcję otrzymujesz przystawkę dla 16 osób. Udaj się do sklepu i kup ciasto chlebowe, masło, ciepły sos do pizzy i kilka innych rzeczy, aby przygotować ją już dziś. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 27% . Ta ocena nie jest taka niesamowita. Paluszki chlebowe owinięte boczkiem , Naturalne jedzenie dla niemowląt: Paluszki chlebowe z kalafiora i Frittata ze szparagami i parmezanem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Wymieszaj ser i włoską przyprawę w płytkiej misce; odstaw. Podziel ciasto na 32 części; każdą z nich rozwałkuj na wałek o długości 5 cali. Skręć dwa kawałki razem. Zwilż końce wodą i ściśnij, aby je uszczelnić. Zanurz w maśle, a następnie w mieszance serowej.
Umieścić na natłuszczonej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 400° przez 10–14 minut lub do uzyskania złotego koloru.
Podawać z sosem do pizzy, który można maczać, jeśli chcesz.