Paluszki Chlebowe Pepperoni

Paluszki chlebowe Pepperoni mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 27 kalorii. Ten przepis służy 28. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, wodę, pepperoni i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Pizza Hut Style miękkie czosnek parmezan pieczywo z sosem Pepperoni zanurzenie, Pepperoni garlic Bread Burgers (grillowane cheeseburgery z sosem Pepperoni podawać na bułeczkach czosnkowych), oraz Kid ' s Breadsticks.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 425ºF.
Wymieszać Bisquick, zimną wodą i pepperoni aż do formy ciasta; pokonać 20 uderzeń. Obróć ciasto na powierzchnię posypaną Bisquick; delikatnie zwijaj w Bisquick, aby pokryć. Zagnieść 5 razy.
Rozwałkuj ciasto na 10-calowy kwadrat.
Każdą połowę pokroić w poprzek na 14 pasków. Skręć końce pasków w przeciwnych kierunkach.
Umieść na nieprzetworzonym arkuszu cookie, naciskając końce na arkuszu cookie, aby bezpiecznie przymocować.
Szczotkuj obficie masłem.
Piec 10 do 12 minut lub do jasnego złotego koloru.
Podgrzej sos do pizzy, aż będzie gorący.
Podawać paluszki chlebowe ciepłe z sosem do maczania.