Palone migdały i wiśniowe Lody czekoladowe

Palone migdały i wiśniowe Lody czekoladowe
Palone migdały i wiśniowe Lody czekoladowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.61 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 692 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, ciężką śmietanę do ubijania, wiśnie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 32%. Podobne przepisy to Lody czekoladowo-wiśniowo-migdałowe, Lody Czekoladowo-Migdałowe Prażone Wiśniowe, oraz Lody wiśniowo-migdałowe z kawałkami czekolady.

Instrukcje

1
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać migdały w roztopionym maśle, aż tosty lub lekko przypalony, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Zdjąć z ognia i ostudzić.
3
W misce wymieszać śmietanę, pół na pół, cukier, mieszankę kakaową i ekstrakt waniliowy; przenieść mieszankę śmietany do maszyny do lodów. Postępuj zgodnie z instrukcjami producenta dotyczącymi zamrażania.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać migdały, chipsy czekoladowe i wiśnie, gdy lody są prawie sztywne i nadal zamrażać, aż lody są całkowicie sztywne.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
( 23)( 23)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia4
Magazyn