Palmiers (Uszy Słonia)

Palmiers (Uszy Słonia)
Jeśli masz w pobliżu 1 godzina do spędzenia w kuchni, Palmiers (uszy słonia) może być doskonałym bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 1 i kosztuje $1.55 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 716 kalorii. Jest on dostarczany przez proste przepisy. 380 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz dużo cukru granulowanego, ryb i owoców morza, wieprzowiny i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pesto Palmiers (basil Pesto Elephant Ears), Domowe Uszy Słonia, oraz Chrupiące Uszy Słonia.

Instrukcje

1
Rozwałkować ciasto francuskie, posypać cukrem: Rozgrzej piekarnik do 204°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Posypać około 1/4 szklanki cukru na stacji roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
3
Rozwałkuj ciasto francuskie do około 10x12 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4
Posyp kolejne 1/4 szklanki cukru (i przyprawy, jeśli używasz) na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1
Zwinąć lewą pionową stronę do wewnątrz, zatrzymując się w środku ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
2
Zwinąć prawą stronę ciasta. Dwie rolki powinny się spotkać na środku i dotykać. Delikatnie przyciśnij obie strony. Powtórz z innym ciastem francuskim, które możesz mieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
3
Schłodzić ciasto w lodówce przez co najmniej pół godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
4
Formy ciastek pokroić z pni ciasta, posypać cukrem: zaczynając od jednego końca, odciąć kawałki pni, w plastrach o grubości około 1/2 cala. Lekko posypać cukier z każdej strony. Szczypta i naciśnij boki dwóch rolek razem, aby upewnić się, że nie rozwijają się podczas pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
5
Umieścić na wyłożonych blach do pieczenia. Palmiers znacznie zwiększy rozmiar, więc pozostaw dużo miejsca między każdym ciastkiem i piecz tylko kilkanaście na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Piec: Ustaw tacę na środku piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Piec w temperaturze 400 ° F przez około 10-15 minut lub do momentu karmelizacji cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Schłodzić na stojaku: pozostawić do ostygnięcia na stojaku przez 10 minut.
9
Serwuj i ciesz się!

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port, Sparkling Rose, Wino Musujące

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje najlepsze propozycje dla Palmiers. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia16
Magazyn