Paley ' S Place Double-Chile mostek jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 432 kalorie. Ten przepis służy 10. Na $3.8 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mostek wołowy, do 8 łagodnych chiles new mexico, pomidory w puszkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Chanuka. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to żydowskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Mostek z konfiturą z cebuli i Chile, Chile I Piwo Duszony Mostek, oraz Mostek Wołowy Z Podwójną Cebulą.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W średniej misce, wlać 3 szklanki wrzącej wody nad New Mexico chiles i niech namoczyć, aż zmiękną, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Odcedzić, rezerwując 1 szklankę płynu.
4
W międzyczasie zmiel pasilla negro chiles, anyż Gwiaździsty, nasiona kopru włoskiego, sól i ziarna pieprzu w młynku do przypraw lub czystym młynku do kawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka Garści
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Scotch Bonnet Chile, Posiekane
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
RUB mostek z mieszanką przypraw; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
6
Wir namoczone chiles, ocet, i Chile cieczy w blenderze, aż pured. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Podgrzać dużą patelnię (nie nieprzywierającą) na średnim ogniu (w razie potrzeby ustawić na 2 palnikach).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
8
Dodać oliwę z oliwek, zawirować olej na patelni i dodać mostek. Gotować mostek, aż dobrze rumiane z jednej strony, o 3 protokół. Skręć i brązowy na pozostałych stronach, regulując ciepło, aby utrzymać mostek skwierczący, ale nie płonący.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
9
Wyjąć i odstawić na bok.
10
Dodać cebulę i gotować, mieszając, do miękkości, o 3 protokół. Pomidory posiekać i dodać z sokiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
11
Dodaj Chile czysty i bulion. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
12
Dodaj mostek, przykryć, i piec w piekarniku do przetargu widłowego, 2 do 3 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Umieścić mostek na talerzu, przykryć folią i ustawić w ciepłym miejscu. Soki na patelni wirować w blenderze, aż będą gładkie. Cienko pokroić mostek i podawać na gorąco, z dodatkiem zmiksowanych soków z patelni.