Przepis Paella Valencia może zaspokoić Europejskie pragnienie w mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Na 8,44 zł / porcja, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 65g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 1208 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz udo z kurczaka, wodę, szafran i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Paella Valencia, dla Valencia Vin D ' Orange, oraz Twarożek Pomarańczowy Walencki.
Instrukcje
1
Aby Paella Valencia: Rozgrzej piekarnik do 475 stopni F. na zimnej patelni saute, dodaj olej, małże, chorizo i kurczaka. Przykryć i umieścić na dużym ogniu, aż małże pop, dodać czosnek, pozostałe owoce morza i warzywa. Deglaze z białym winem.
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać ryż i bazę paella, doprowadzić do wrzenia i umieścić w nagrzanym piekarniku na 15 do 17 minut gotować i zmniejszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1
Masło rozgrzać w rondlu na średnim ogniu. Gdy jasnobrązowy i spieniony dodać cebulę i saute aż przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać ryż, liść laurowy i cytrynę i gotować, stale mieszając przez 5 minut do koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
3
Dodać sól i białe wino, doprowadzić do wrzenia i nadal mieszać. Stopniowo dodawać wodę, 1 szklankę na raz, mieszając, aż ryż uzyska kremową owsiankę, ale bardzo "al dente" konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)
Płatki Na Gorąco
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
1
Rozgrzać olej w garnku, kiedy tylko palić, dodać czosnek i imbir. Lekko tostować, dodać cebulę i gotować przez 15 minut, aż będzie przezroczysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodać szafran i paprykę i gotować 5 minut więcej, dodać wino, pomidory i sok, sól, pieczona papryka i bulion. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu i gotować 30 minut, sezon i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Uncje Płynu świeżej Wody
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Szafran
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania