Paella smażony ryż
Zapomnij wychodząc do jedzenia lub zamawiając jedzenie na wynos za każdym razem, gdy pragniesz chińskiego jedzenia. Spróbuj zrobić paella smażony ryż w domu. Jedna porcja zawiera 745 kalorii, 27g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.18 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 195 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka oleju roślinnego, cytryny kliny, kurkuma, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 85%. Spróbuj warzywa smażony ryż, jak zrobić warzywa smażony ryż / rice s, Paella Warzywna Z Brązowym Ryżem, oraz Hiszpańska Paella z ryżem Carnaroli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni. Wskazówka w chorizo, cebula i czosnek, a następnie gotować przez kilka minut, aż zmięknie. Wymieszaj kurkumę, a następnie ryż, krewetki i groszek oraz 150 ml wrzącej wody.
Mieszaj, aż wszystko się ogrzeje i woda zostanie wchłonięta.
Podawać z cytrynowymi klinami.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są doskonałym wyborem do smażonego ryżu. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Winnica Dry Creek Dry Chenin Blanc, wino z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Wino]()
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Wino
To piękne wino jest cudownie spójne rocznik po roczniku. Otrzymujemy najwyższej jakości owoce Chenin Blanc z rancza Wilsona w Clarksburgu, co pozwala nam produkować wyraziste, dopracowane i pyszne wino. Na początku Zawirowania aromaty białej gruszki, ananasa i banana wyrastają do przodu ze szklanki. Na podniebieniu wino jest orzeźwiające smakami dojrzałej mandarynki i brzoskwiń. Odczucia w ustach są żywe, ale bogate i mają subtelną kremowość. Fermentacja w 100% ze stali nierdzewnej gwarantuje świeżość owoców, które fani tego wina docenili przez lata. To kwintesencja letniego napoju i idealne wino do połączenia ze świeżymi ostrygami!