Pad Thai
Pad Thai może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 525 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sos rybny, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć biały ocet winny, można śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to raczej tanie przepis dla fanów kuchni azjatyckiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest solidne. Podobne przepisy to Pad Thai Zoodles, Wegetariańska Pad Thai z Zoodles, oraz Pad do squasha Spaghetti Thai z kurczakiem-Paleo.
Instrukcje
Makaron ryżowy moczyć w zimnej wodzie 30 do 50 minut, lub do miękkości.
Masło rozgrzać w woku lub dużej patelni ciężkiej.
Smażyć kurczaka aż rumiane.
Usunąć i odstawić na bok.
Rozgrzać olej w woku na średnim ogniu. Jajka rozbijamy na gorący olej i gotujemy aż będą twarde. Wymieszać z kurczakiem i gotować przez 5 minut.
Dodać zmiękczony makaron i ocet, sos rybny, cukier i czerwoną paprykę. Dostosuj przyprawy do smaku.
Wymieszać podczas gotowania, aż makaron będzie miękki.
Dodać kiełki fasoli i mieszać przez 3 minuty.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować wina Indaba Chenin Blanc. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
![Indaba Chenin Blanc]()
Indaba Chenin Blanc
Aromatyczne kiwi i melonowe niuanse na nosie. Mnóstwo pysznych tropikalnych smaków melona i cytrusów. Wagaśrodkowe podniebienie z długim zakończeniem, które ma odrobinę pikanterii.Połącz ze świeżą mozzarellą, krewetkami z grilla, lekkimi makaronami, czerwonym Lucjanem, pierogami, satayem z kurczaka lub mieszaną zieloną sałatką.