Pad Thai
Przepis Pad Thai jest gotowy w około 25 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników azjatyckiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 310 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 77 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, kiełki fasoli, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest dobre. Spróbuj Pad Thai Zoodles, Wegetariańska Pad Thai z Zoodles, oraz Pad do squasha Spaghetti Thai z kurczakiem-Paleo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść makaron w żaroodpornej misce i przykryj wrzącą wodą. Pozostawić do namoczenia przez 5 minut, aż będzie giętki, ale nie papkowaty.
Rozgrzać olej w woku na średnim ogniu.
Dodać czosnek i smażyć na brązowo.
Dodajemy makaron i smażymy aż do ogrzania. Pchnij na bok.
Jajko wbić do podstawy woka i delikatnie wymieszać. Gdy zaczyna się ustawiać, rozbij go i wymieszaj z makaronem.
Wymieszać w sosie sojowym z cukrem. Wymieszać w tofu, kiełki fasoli, orzeszki ziemne, i kolendry.