Pachnące Pomarańczą Bułki Z Maślanką

Pachnące Pomarańczą Bułki Z Maślanką
Pachnące pomarańczą bułki z maślanką mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka proszku do pieczenia, cukier granulowany, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pachnące Pomarańczą Bułki Z Maślanką, Pomarańczowy tort Polenta z waniliowymi śliwkami i jeżynami i lodami maślanymi, oraz Pachnące pomarańczą słodko-gorzkie ciasto czekoladowe z kandyzowaną krwią kompot pomarańczowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Spray trzy 8-na-4-calowe patelnie Bochenek (jednorazowe są w porządku) z oleju roślinnego gotowania sprayu, kurzu z mąką i ułożyć je na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojona Pancetta, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 1/4 CalaCienko Pokrojona Pancetta, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 1/4 Cala
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
3
W średniej misce mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia, sodą oczyszczoną, solą i cynamonem. W misce miksera stojącego wyposażonego w łopatkę, ubij masło z cukrem i skórką pomarańczową na średniej prędkości, aż będzie puszyste, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Mąka TortowaMąka Tortowa
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Dodać jajka po kolei, bicie dobrze między dodatkami i skrobanie w dół boku miski. Ubij w śmietanie i wanilii. Przy niskich prędkościach, ubić suche składniki w 3 dodatkach, na przemian z maślanką i zaczynając i kończąc na suchych składnikach; delikatnie złożyć, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Zeskrobać ciasto do przygotowanych patelni i wygładzić szczyty; delikatnie dotknij raz, aby uwolnić powietrze.
6
Pieczemy bochenki przez około 45 minut, obracając blachę do połowy, aż na środku każdego bochenka pojawi się Tester ciasta z dołączonymi kilkoma wilgotnymi okruchami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
7
Przenieś bochenki do stelaża na 20 minut, a następnie przekręć je na stelaż i ustaw je z prawej strony do ostygnięcia. Wsypać cukier cukierniczy, pokroić w plasterki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn