Pachnące Pomarańczą Bułki Z Maślanką
Pachnące pomarańczą bułki z maślanką mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka proszku do pieczenia, cukier granulowany, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pachnące Pomarańczą Bułki Z Maślanką, Pomarańczowy tort Polenta z waniliowymi śliwkami i jeżynami i lodami maślanymi, oraz Pachnące pomarańczą słodko-gorzkie ciasto czekoladowe z kandyzowaną krwią kompot pomarańczowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray trzy 8-na-4-calowe patelnie Bochenek (jednorazowe są w porządku) z oleju roślinnego gotowania sprayu, kurzu z mąką i ułożyć je na blasze do pieczenia.
W średniej misce mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia, sodą oczyszczoną, solą i cynamonem. W misce miksera stojącego wyposażonego w łopatkę, ubij masło z cukrem i skórką pomarańczową na średniej prędkości, aż będzie puszyste, około 4 minut.
Dodać jajka po kolei, bicie dobrze między dodatkami i skrobanie w dół boku miski. Ubij w śmietanie i wanilii. Przy niskich prędkościach, ubić suche składniki w 3 dodatkach, na przemian z maślanką i zaczynając i kończąc na suchych składnikach; delikatnie złożyć, aż do wymieszania.
Zeskrobać ciasto do przygotowanych patelni i wygładzić szczyty; delikatnie dotknij raz, aby uwolnić powietrze.
Pieczemy bochenki przez około 45 minut, obracając blachę do połowy, aż na środku każdego bochenka pojawi się Tester ciasta z dołączonymi kilkoma wilgotnymi okruchami.
Przenieś bochenki do stelaża na 20 minut, a następnie przekręć je na stelaż i ustaw je z prawej strony do ostygnięcia. Wsypać cukier cukierniczy, pokroić w plasterki i podawać.