Pachnące Pomarańczą Bułki Z Maślanką

Pachnące Pomarańczą Bułki Z Maślanką
Pachnące pomarańczą bułki z maślanką mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. Ten przepis służy 20. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, mąka ciasto, vanillan ekstrakt, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pomarańczowy tort Polenta z waniliowymi śliwkami i jeżynami i lodami maślanymi, Pachnące pomarańczą słodko-gorzkie ciasto czekoladowe z kandyzowaną krwią kompot pomarańczowy, oraz Ciasto Oliwkowe O Zapachu Pomarańczy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Spray trzy 8-na-4-calowe patelnie Bochenek (jednorazowe są w porządku) z oleju roślinnego gotowania sprayu, kurzu z mąką i ułożyć je na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny Gotowanie SprayOlej Roślinny Gotowanie Spray
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
3
W średniej misce mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia, sodą oczyszczoną, solą i cynamonem. W misce miksera stojącego wyposażonego w łopatkę, ubij masło z cukrem i skórką pomarańczową na średniej prędkości, aż będzie puszyste, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Mąka TortowaMąka Tortowa
CynamonCynamon
MasłoMasło
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać jajka po kolei, bicie dobrze między dodatkami i skrobanie w dół boku miski. Ubij w śmietanie i wanilii. Przy niskich prędkościach, ubić suche składniki w 3 dodatkach, na przemian z maślanką i zaczynając i kończąc na suchych składnikach; delikatnie złożyć, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Zeskrobać ciasto do przygotowanych patelni i wygładzić szczyty; delikatnie dotknij raz, aby uwolnić powietrze.
6
Pieczemy bochenki przez około 45 minut, obracając blachę do połowy, aż na środku każdego bochenka pojawi się Tester ciasta z dołączonymi kilkoma wilgotnymi okruchami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
Przenieś bochenki do stelaża na 20 minut, a następnie przekręć je na stelaż i ustaw je z prawej strony do ostygnięcia. Wsypać cukier cukierniczy, pokroić w plasterki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn