Pachnąca wieprzowina i ryż One-pot
Pachnąca wieprzowina i ryż one-pot to danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 472 kalorie, 17g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś kiełbaski, kolendrę, ryż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z BBC Good Food mA 250 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pachnący Ryż Morelowy, Pachnąca czerwona soczewica z ryżem, oraz Pachnący Ryż Jaśminowy Pilaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój Skórki kiełbasy, wyciśnij mięso, a następnie zwiń je w małe klopsiki wielkości dużej oliwki.
Rozgrzać olej w dużym rondlu non-stick, następnie brąz klopsiki dobrze ze wszystkich stron, aż gotowane może trzeba to zrobić w partiach. Odstaw klopsiki na bok.
Dodaj cebulę i czosnek na patelnię. Zmiękczyć na 5 min, wymieszać przyprawy i ryż, a następnie gotować przez kolejną min.
Wlać bulion i pomidory. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, skrobanie się kawałki kiełbasy z dna patelni. Gotować na wolnym ogniu przez 10 minut, aż ryż jest tylko gotowane, a następnie mieszać klopsiki z odrobiną przyprawy. Chochle do misek, rozsypać kolendrą i podawać z chrupiącym chlebem.