Owocowy budyń chlebowy z sosem Ajerkoniakowym
Owocowy budyń chlebowy z sosem Ajerkoniakowym to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać kostki chleb, wanilia, budyń waniliowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Migdałowy budyń chlebowy z sosem Ajerkoniakowym, Budyń chlebowy z ajerkoniakiem na noc z sosem wiśniowo-Bourbonowym, oraz Budyń rogalikowy z karmelowym syropem z Ajerkoniaku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 350º. Spray pie Płyta, 9x1 1/4 cala, z gotowania sprayu.
Umieść kostki chleba w talerzu ciasta; posypać mieszaniną owoców.
Ubij mleko, produkt jajeczny, cukier i wanilię w małej misce z trzepaczką do uzyskania gładkiej masy.
Wlać mieszaninę mleka na chleb. Naciśnij kostki chleba do mieszanki mleka.
Posypać gałką muszkatołową.
Piec odkryte 40 do 45 minut lub aż złoty kolor i zestaw.
W międzyczasie, w małej misce, wymieszać wszystkie składniki sosu, aż będzie gładka.
Budyń chlebowy pokroić w kliny lub łyżkę do serwowania potraw.
Każdą porcję skropić skąpym sosem łyżki stołowej.
W razie potrzeby posypać dodatkową gałką muszkatołową. Pudding i sos przechowywać w lodówce.