Owocowy budyń chlebowy z sosem Ajerkoniakowym

Owocowy budyń chlebowy z sosem Ajerkoniaku może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na deser. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 176 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 132 mówiłoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz produkt jajeczny bez cholesterolu, mleko, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz go zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. z łyżką wynik 34%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Owocowy budyń chlebowy z sosem Ajerkoniakowym, Migdałowy budyń chlebowy z sosem Ajerkoniakowym, oraz Budyń chlebowy z ajerkoniakiem na noc z sosem wiśniowo-Bourbonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray pie Płyta, 9x1 1/4 cala, z gotowania sprayu.
Umieść kostki chleba w talerzu ciasta; posypać mieszaniną owoców.
Ubij mleko, produkt jajeczny, cukier i wanilię w małej misce z trzepaczką do uzyskania gładkiej masy.
Wlać mieszaninę mleka na chleb. Naciśnij kostki chleba do mieszanki mleka.
Posypać gałką muszkatołową.
Piec odkryte 40 do 45 minut lub aż złoty kolor i zestaw.
W międzyczasie, w małej misce, wymieszać wszystkie składniki sosu, aż będzie gładka.
Budyń chlebowy pokroić w kliny lub łyżkę do serwowania potraw.
Każdą porcję skropić skąpym sosem łyżki stołowej.
W razie potrzeby posypać dodatkową gałką muszkatołową. Pudding i sos przechowywać w lodówce.