Owoce Morza Stock

Owoce Morza Stock
Owoce morza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 2 i kosztuje 6,76 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 52g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 547 kalorii. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz, ząbki czosnku, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Domowy Wywar Z Owoców Morza, Zrobić Własny Zapas Owoców Morza? Dorsz i pory w sosie Glace de Fruits de Mer Gold, oraz Wywar warzywny-dobry zapas jest ważny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj muszle krewetek, cebula, marchew, i seler i saute przez 15 minut, lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
3
Dodać czosnek i gotować 2 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Dodaj 1 1/2 litra wody, białe wino, pastę pomidorową, sól, pieprz i tymianek. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę. Przecedzić przez sito, naciskając ciała stałe. Powinieneś mieć około 1 kwartę zapasów. W razie potrzeby możesz nadrobić różnicę wodą lub winem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia19
Magazyn