Owoce Morza-Faszerowane Grzyby

Owoce Morza-Faszerowane Grzyby
Owoce morza-nadziewane grzyby może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis serwuje 36 i kosztuje 62 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 5G tłuszczu i w sumie 69 kalorii. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i pescatarian dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka parmezanu, pietruszki, soku z cytryny i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Najlepsze Grzyby Nadziewane Owocami Morza, Chudy makaron z owocami morza ze szparagami i grzybami, oraz Ravioli z owocami morza, szpinakiem i grzybami w sosie czosnkowym dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Usuń łodygi z grzybów; odłóż czapki na bok. Drobno posiekaj łodygi. Na patelni rozpuść 1/4 szklanki masła; podsmaż łodygi i cebulę do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
W misce połącz sok z kraba i cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodaj mieszankę cebuli, majonez, pietruszkę, sos Worcestershire, sól i pieprz; dobrze wymieszaj. Rzeczy w czapki grzybowe; posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Umieść w natłuszczonym 15-calowym. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia. Rozpuść pozostałe masło; skrop grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
5
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do podgrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Podawaj na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn