Owoce morza-nadziewane grzyby może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis serwuje 36 i kosztuje 62 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 5G tłuszczu i w sumie 69 kalorii. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i pescatarian dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka parmezanu, pietruszki, soku z cytryny i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Najlepsze Grzyby Nadziewane Owocami Morza, Chudy makaron z owocami morza ze szparagami i grzybami, oraz Ravioli z owocami morza, szpinakiem i grzybami w sosie czosnkowym dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Usuń łodygi z grzybów; odłóż czapki na bok. Drobno posiekaj łodygi. Na patelni rozpuść 1/4 szklanki masła; podsmaż łodygi i cebulę do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)