Owen ' s Veggie Stir-Fry
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Owen ' s Veggie Stir-Fry może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 374 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz kiełki fasoli, zieloną cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Low-Fodmap Veggie Stir Fry with wasabi-Ginger Sauce, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Stek Sezamowy Stir Fry.
Instrukcje
Skrobię kukurydzianą i wodę ubić w małej misce.
Wymieszać z sosem sojowym i oliwą z oliwek i odstawić.
Rozgrzać olej roślinny na patelni lub woku na średnim ogniu.
Podsmażyć marchewkę, pieprz i cukinię w oleju przez około 5 protokół. Wymieszać w kukurydzy, czosnek, zielona cebula, i kiełki fasoli.
Wlać mieszankę sosu sojowego. Gotować i mieszać przez około 5 protokół, lub aż warzywa będą miękkie, ale chrupiące.