Otwarta Prosciutto, świeża Ricotta i kanapki z marmoladą z czerwonej cebuli
Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 333 kalorie, 9g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. 65 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka octu balsamicznego, oliwy z oliwek, płatków pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Włoskie Kanapki Z Jajkiem Open Face, Kanapki Z Krakersami Z Otwartą Twarzą, oraz Kanapki Z Jagnięciną Z Otwartą Twarzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni. W międzyczasie wlać 1 łyżkę oleju do dużej patelni nieprzywierającej. Włącz ciepło do średnio-wysokiego. Wrzucić cebulę i brązowy cukier. Stale mieszaj i gotuj przez około 15 minut, aż cebula będzie ładnie rumiana i karmelizowana.
Wlać ocet i dodać pokruszony czerwony pieprz. Gotować przez 1 minutę, lub aż bardzo gruby. Doprawić solą.
Pieczywo posmarować resztą oliwy z oliwek.
Umieścić na blasze do pieczenia w piekarniku i gotować przez około 8 protokół, lub aż lekko rumiane.
Umieścić dwa plastry prosciutto na każdym plasterku. Następnie top każdy z 1/4 szklanki ricotta i łyżką Marmolady.
Posypać posiekanym tymiankiem i solą do smaku.