Ostrygi z lodem Mignonette
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 47 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 81 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wino, sól, sól kamienną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ostrygi z czerwoną Mignonetką, Ostrygi Z Mignonette Gelee, oraz Ostrygi z klasyczną Mignonetką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w dużej misce, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Wlać mieszaninę do płytkiego naczynia; zamrażać, odkryte, 3 godziny lub do firmy. Płatek lodu mieszaninę widelcem.
Ostrygi Shuck, odrzucając górne muszle; Uruchom nóż pod mięsem ostrygi, aby uwolnić.
Pół muszli ułożyć na półmisku wyłożonym solą kamienną. Łyżka 1 łyżeczki lodu mignonette na każdej ostrydze; podawać natychmiast.
* Do celów testowych użyliśmy Pinot Noir.
Uwaga: aby wspomóc proces łuszczenia, umieść ostrygi na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 przez 15 minut, aby lekko otworzyć skorupki.